Εξοικονόμηση Ενέργειας

Solar Zone σημαίνει ενεργειακή αποδοτικότητα

Οι μεμβράνες Solar Zone είναι μια αυτοκόλλητη μεμβράνη όπου αποτελείται από πολλά λεπτά στρώματα κατασκευασμένα από προηγμένες διεργασίες επίστρωσης. Μέσω της επαγγελματικής τους τοποθέτησης εσωτερικά ή εξωτερικά του υαλοπίνακα, οι μεμβράνες Solar Zone φιλτράρουν το ορατό φως, μειώνουν την ζέστη, την αντανάκλαση και τις υπεριώδεις ακτίνες ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν στο φυσικό φως να έρθει μέσα.

Μέσω των μεμβρανών Solar Zone διατηρεί τη διαφάνεια του παραθύρου, αλλά περιορίζει την ηλιακή ενέργεια που ακτινοβολείται μέσα στο χώρο, με αποτέλεσμα η εσωτερική θερμοκρασία να είναι χαμηλότερη. Έτσι μειώνεται το κόστος ψύξης, μειώνεται η φθορά της θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) και τέλος μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα του κτιρίου.

Εξοικονόμηση ενέργειας με μεμβράνες

Εξοικονόμηση ενέργειας με μεμβράνες

Η αναβάθμιση των τζαμιών με μεμβράνες Solar Zone είναι επίσης ιδανική για κτίρια χωρίς κλιματισμό, και μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και την αγορά ακριβών συστημάτων κλιματισμού μειώνοντας σημαντικά την εσωτερική θερμοκρασία.

Επίσης, η low-e μεμβράνες Solar Zone αυξάνουν το επίπεδο μόνωσης, αντανακλώντας την ακτινοβολούμενη θερμότητα πίσω στο εσωτερικό του κτιρίου, διατηρώντας την θερμοκρασία υψηλή κατα τη διάρκεια του χειμώνα και προσφέροντας μείωση των λογαριασμών στο καλοκαίρι.

* οι μετρήσεις έχουν γίνει σε διάφανο γυαλί με αντανακλαστική μεμβράνη Solar Zone. Οι πραγματικές τιμές μπορεί να ποικίλλουν στην πράξη