Προφίλ

profil

Η Άnka ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1972 και από τότε ειδικεύεται αποκλειστικά στις μεμβράνες τζαμιών. Με εκτεταμένη εμπειρία στην τοποθέτηση μεμβρανών σε κτίρια, αναλαμβάνει και εκτελεί έργα σύνθετης τεχνογνωσίας για τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Αποστολή της Άnka είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με την εφαρμογή μεμβρανών προηγμένης τεχνολογίας δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και ταυτόχρονα την πλήρη εξυπηρέτηση τον πελατών της.

Για να πετύχει την αποστολή της, η Άnka προσανατολίστηκε στην συνεργασία με την Hanita Coatings που διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό και μόνιμη έμφαση στο Research and Development.

Η Hanita Coatings παράγει μεμβράνες για περισσότερο από 20 χρόνια. Εδρεύει στο Ισραήλ και ολόκληρη η παραγωγή της λαμβάνει χώρο στο ιδιόκτητό της εργοστάσιο. Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2000 ISO για την ποιότητα της παραγωγής της καθώς επίσης κατέχει πάνω από 40 διαφορετικά πιστοποιητικά για τις μεμβράνες της. Εξάγει σε περισσότερες από 30 χώρες και έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ηγέτης των μεμβρανών ασφαλείας.

Τα συνεχή μας έργα και οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας είναι δείγμα της άριστης εκτέλεσης και της υπευθυνότητας μας από τον αρχικό σχεδιασμό ως την υλοποίηση των έργων.

logo

Με εκτίμηση
Φίλιππος Γιαννακόπουλος